QUI SOM

La ceràmica i el ioga van arribar a mi gràcies a un cop de la vida.
El cop va ser tan fort que em vaig trencar la mandíbula per tres parts i la recuperació va ser un llarg procés a nivell físic i emocional. Ara puc per fi agrair aquell accident per les lliçons que em va ajudar a aprendre.


Durant sis anys no em vaig sentir identificada amb la imatge que em retornava el mirall, així que no vaig tenir més remei que aprendre a conèixer-me a mi mateixa aprofundint en el meu interior i el vaig aconseguir combinant la pràctica del ioga i la ceràmica.


Ara per fi torno a reconèixer-me en aquest reflex, però ja no necessito veure la meva cara com era abans per a estimar-me tal com sóc i, suposo que, precisament per haver arribat a aquest punt, puc donar per apresa la lliçó.


Avui dia sóc més jo mateixa que mai i POC a POC és un reflex d’això.

Em vaig formar en comunicació, com a periodista i locutora, i durant anys vaig treballar en agències, ràdio, premsa, departaments de comunicació d’empreses, màrqueting digital… Però sempre amb la sensació de no estar avançant en la direcció que m’interessava. 

Vaig necessitar un accident per adonarme de l’important que és escoltar-se a un mateix i seguir l’instint. Va a ser un cop molt dur però va suposar un punt d’inflexió que em va ajudar a replantejar-me què volia fer realment a la meva vida. 

Ho vaig aconseguir combinant la pràctica de l’ioga i la ceràmica i formant-me professionalment durant diversos anys en les dues disciplinas. Vaig fer-ho a Chile, on vaig viure durant més de sis anys i on van néixer ells meus dos fills.

Ja de retorn a Barcelona vaig decidir, de la mà de la meva germana, donar una oportunitat al meu somni de crear un espai en el qual posar a disponibilitat de tots l’oportunitat de combinar les pràctiques de ceràmica i ioga que a mi tant em van ajudar. 

⁣⁣⁣A POC a POC em trobareu sovint darrere del torn, el meu lloc favorit, dins de la sala de ioga, o passejant pel taller per ajudar els alumnes en el que necessitin. 

clara

paula

Durant més de deu anys vaig treballar intensament en cinema i televisió, però aquella “vida de correcamins” que portava va acabar per esgotar-me i no vaig tenir més remei que escoltar aquesta veueta interior que m’animava a frenar una mica.

Em vaig retirar literalment al mig de la natura i vaig descobrir en el ioga una nova manera de connectar amb mi mateixa. 

De manera paral-lela, també he anat trobant en la ceràmica aquest recés de pau que tant em demanava el cos. Així, a poc a poc ho vaig incorporar a la meva vida com una mena de teràpia.

El meu públic ho vaig tenir clar des del principi: els nens. Ja havia treballat amb ells al passat, com a monitora, professora, cuidadora de nens amb paràlisi cerebral…i havia participat en l’organització i desenvolupament d’activitats culturals i d’oci combinant la dansa, el teatre, el Tai – Chi, i altres disciplines artístiques. 

Sabia que volia centrar la meva nova professió al voltant d’ells. Per aixó vaig decidir formar-me com a professora de ioga per a nens, perquè  no deixen de sorprendre i ensenyar-me. Estar amb ells em fa connectar d’alguna manera amb la meva nena interior.

A POC a POC em trobareu tant impartint les classes d’iniciació a la ceràmica com envoltada de nens a la sala de ioga.

On som

T’ esperem al Carrer Cuba nº 7, a Vilassar de Mar (Barcelona).

✉ holapocapoc@gmail.com

whatsapp:623066663


Carrer Cuba nº7, Vilassar de Mar

Des de Barcelona:

Si vens en tren des de Barcelona només hauràs de creuar el carrer Jaume I; estem pràcticament davant de l'estació de Vilassar de Mar.

Si vens en cotxe:

Hi ha un pàrquing públic a dos carrers, a Maria Vidal.

© Poc a Poc 2020 |  Tots els drets reservats| Política de Privacidad y Política de Cookies